Sivut

maanantai 11. syyskuuta 2017

Aloitus

Moikka!


Tässä on nyt sitten on mun viestintä blogi. Mun nimi on Oona Koivula, 17 vuotta, tulen Nokialta ja opiskelen siis Sammon Keskuslukion Viestintälinjalla. Päätin hakea viestinnälle jo monta vuotta sitten. Olin kiinnostunut Samkesta, ja sitten kuulin että Samkella olisi myös tarjolla tälläinen viestintälinja, ja samantien innostuin hakemaan tänne. Ennakkotehtävän tehtyä, ja päättötodistukseeni kaikkeni antaneena, sitten jännittyneenä odottelin että pääsenkö Samkeen, ja tietysti sitten pääsin.

Sammoon halusin hakea siksi että se vaikutti kivalta koululta, jossa voisin viihtyä, ja viestinnälle taas hain lähinnä sen takia että olen kiinnostunut Media-alaan liittyvistä asioista ja haluaisinkin olla elokuva/tv-ohjaaja/tuottaja/käsikirjoittaja tulevaisuudessani.

Lähdin kuitenkin peruskoulun ja lukion ensimmäisen vuoden välillä vaihtoon Amerikkaan, ja nyt olen sitten palannut vaihdosta ja oon opiskelemassa Samkessa.
Saimme viestinnän perehdytys kurssilla, ekassa jaksossa, tehtäväksi tehdä tällainen blogi, johon voitaisiin säilöä Viestinnän projekteja ja muita töitä, joten tässä tämä nyt sitten on.
Jatkossa luultavasti laitan tänne mun Viestinnän töitä, niin että ne kaikki on säilötty tänne kätevästi ja helposti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet